Medverkande

Husaby Hästklinik

En av Sveriges ledande hästkliniker som erbjuder det bästa som finns att tillgå. Med toppmodern utrustning och på fantastiska anläggningar finns de allra bästa möjligheterna. Husaby Hästklinik samarbetar med specialister inom kiropraktik, tandvård, ögon och hovslagare samt arrangerar kurser och clinics för veterinärer, ryttare och tränare.

Hemsida

Mads Hendeliowitz

Mads kommer ursprungligen från Danmark men bor i Sverige sedan 2000 och driver Segersta Equestrian tillsammans med sin partner Maria Westerberg. Förutom att ha tävlat i många stora mästerskap gick Mads in under OS som reserv och satte personligt rekord med hästen Jimmie Choo Seq i Grand Prix-dressyren. Mads har 30 hästar i träning och rider allt från 3-åringar till välutbildade Grand Prix hästar. Ridinstruktör, diplomerad beridare, B-tränare.

Hemsida

Mari Zetterqvist Blokhuis

Mari är utbildad ridlärare (Svensk Ridlärare Level 3) och har undervisat blivande ridlärare i pedagogik och undervisningsmetodik på Strömsholm under många år. Sedan år 2007 driver hon eget företag MZ Equitation och 2014 påbörjade hon en doktorandtjänst på Södertörns högskola inom projektet ``Hästen i omvandling - etik och interaktion mellan människa och häst” i Sverige och Polen. Det innebär forskning på heltid. Hon har även skrivit boken ”Sitsskolan” samt producerat filmen ”Träna din sits” tillsammans med Mads Hendeliowitz.

Hemsida

Karin Öljemark

Mental Träningscoach. Karin har en unik kombination genom sin långa erfarenhet med att utbilda dressyrhästar och ryttare ihop med coaching och mental träning. Hon har utbildat ett stort antal hästar upp till Grand Prix, tävlat internationellt på Grand Prix nivå samt genom åren visat ett flertal hästar på unghästchampionat både i Tyskland och Sverige. Tagit upp elever till Grand Prix och brinner för att utbilda både hästar och ryttare med ett helhetstänk där hästens välbefinnande står i centrum.

Hemsida

Lollo Persson

Axelsons Animal Massage School är en av Sveriges första massageskolor för både hästar och hundar. Lollo är diplomerad hästmassör och eqifysioterapeft och har jobbat som lärare på Axelsons Animal Massage School i över 20 år.

Hemsida

Pia Wallberg

Pia har arbetat med friskvård sedan 1990 och som yogalärare sedan 2003. Hon är internationellt licensierad (E-RYT 500) och har flera längre utbildningar inom yoga (Hatha, ISHTA, Anusara, Vinyasa, Ashtanga, yin, Terapeutic och Medi-Yoga) där hon har studerat med några av världens främsta yoga och meditationslärare. Hennes stora passion är hästar och 2008 utvecklade hon SattvaRyttarYoga som hon äger och där undervisar hon ryttare upp till Grand Prix både i Sverige och utomlands. Hon är även utbildad KBT-terapeut vilket gör att hon kan ta hand om både det fysiska och det mentala.

Hemsida